Vers vlees

Duroc d´Olives varkensvlees:

Het dankt zijn unieke smaak aan de combinatie van het Duroc varkensras en het speciale dieet dat de varkens dagelijks krijgen. Het varkensvoeder bevat enkel natuurlijke grondstoffen waaraan olijfolie als vetbron wordt toegevoegd. Het gebruik van olijfolie in het voeder zorgt niet alleen voor de specifieke smaak en zachtheid, het verhoogt ook het gehalte aan gezonde onverzadigde vetzuren in het vlees. Het vlees vertoont een lichte “marmering”.
Zie www.durocdolives.nl voor meer informatie.

Lees hier meer over diverse soorten varkensvlees en de bereidingswijze.

“Keurig“ Ardens witblauw rundvlees:

Het kwaliteitslabel Keurig, bepaalt de strikte selectiecriteria waaraan witblauw runderen moeten voldoen, zodat U optimaal en zorgeloos kunt genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op Uw bord. Kwaliteit rundvlees met aandacht voor voedselveiligheid, dierenwelzijn en duurzaamheid. Wij verkopen uitsluitend vrouwelijk rundvlees dat de smaak en malsheid garandeert.

Lees hier mee over diverse soorten rundvlees en de bereidingswijze.

Gildehoen:

Het natuurlijke leefritme van de gildehoen, de gezonde plantaardige voeding en het feit dat gildehoen langzaam kunnen opgroeien, zorgen ervoor dat de gildehoen een sterke en gezonde vitale kip is. De goede leefomstandigheden zorgen ervoor dat het vlees meer smaak krijgt.
Zie www.gildehoen.com voor meer informatie

Ook verkrijgbaar kalfsvlees en lamsvlees